January 6, 2020

Het emblematisch kantoorgebouw uit begin jaren ’70 zal  worden herontwikkeld tot multifunctioneel gebouw. Respect voor het erfgoed, het realiseren van een nieuwe hedendaagse identiteit, een mix in functies en maximalisatie van het gebruik van de beschikbare oppervlakte...

October 20, 2019

De werf voor ’t Hooghe Huys in Antwerpen loopt op zijn einde. De zuidelijke gevel is uit de stelling na enkele maanden grondig renoveren waarbij een nieuwe bekleding in Dekton® en isolatie is aangebracht. 


Gevelinzicht heeft in onderaanneming voor Stramien de technisch...

October 20, 2019

Gevelinzicht is aangesteld als façade engineer in het team van Atelier Kanal, het gemeenschappelijk bureau van noAarchitecten, Sergison Bates architects en EM2N.

Atelier Kanal zal de komende jaren het ontwerp en de uitvoering van Kanal – Centre Pompidou in Brussel tot e...

June 18, 2019

Gevelinzicht heeft de energie-audits uitgevoerd van de Onze-Lieve-Vrouwe Kerk te Sint-Niklaas en de Norbertijnenabdij van Tongerlo in opdracht van de architectenbureaus Maat_Werk uit Antwerpen en Bressers uit Gent.

Voor beide gebouwen werd een uitgebreide analyse gemaak...

December 19, 2018

Gevelinzicht  is aangesteld voor de opmaak van een Masterplanstudie voor twee appartementsgebouwen op Linkeroever. 

Deze studies worden uitgevoerd volgens bepalingen opgesteld door de Stad Antwerpen: naast een grondige conditiestaat van het gebouw inclusief al...

September 11, 2018

Gevelinzicht geeft in september 3 lezingen over gevelrenovaties en specifiek over onze aanpak bij de voorstudie, een belangrijke eerste stap in een delicate en technisch complexe opdracht. 

De Roadshow gaat door op drie verschillende locaties en is bedoeld voo...

August 7, 2018

De gevelrenovatiewerken aan 32 sociale woningen zijn opgestart: de versleten buitenpleisterisolatie wordt integraal vervangen en de detaillering wordt aangepast zodat de gevels wat robuuster worden en minder snel zullen verouderen.

.

March 22, 2018

In opdracht van de stad heeft Gevelinzicht voor het Academie in Lier voormalig klooster en militair kazerne een aanbestedingsdossier opgemaakt voor de eerste fase gevelwerken aan het plein. De ramen worden vervangen en de gevel wordt volledig gerestaureerd. Om de warmt...

January 8, 2018

In opdracht van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen heeft Gevelinzicht voor de campus Middelheim een aanbestedingsdossier opgemaakt voor het vervangen van het buitenschrijnwerk. Het ontwerp tracht zo goed mogelijk het originele schrijnwerk te benaderen.

Het buitenschrijnwerk z...

December 25, 2017

Gevelinzicht levert aan het ontwerpteam onder leiding van MAAT_WERK architecten adviezen omtrent bouwfysica en duurzaamheid  binnen het kader van het restauratieproject van het zwembad j. Guilini in Brugge.

In de fase van het vooronderzoek wordt samen me...

December 22, 2017

Gevelinzicht ondersteunt Stramien bij het renovatieproject van de zuidelijke gevel van het appartementsgebouw ''t Hooghe Huys" op het Antwerpse Zuid met de opmaak van technische documenten en kostenbeheersing.


 

December 4, 2017

Gevelinzicht heeft een NEN-conditiemeting (NEN 2767) uitgevoerd op de gevels van het Vlaams Parlement en Huis van Volksvertegenwoordiging in Brussel als ook een plan van aanpak en een begroting opgesteld.  Op basis hiervan zal de Vlaamse Overheid een gefaseerd gevelren...

Please reload