top of page

Façade engineering Kanal – Centre Pompidou

Gevelinzicht is aangesteld als façade engineer in het team van Atelier Kanal, het gemeenschappelijk bureau van noAarchitecten, Sergison Bates architects en EM2N.

Atelier Kanal zal de komende jaren het ontwerp en de uitvoering van Kanal – Centre Pompidou in Brussel tot een goed einde te brengen. De voormalige Citroëngarage, Brusselse landmark langs het kanaal, zal worden getransformeerd tot een nieuwe culturele hub waarin onder andere een nieuw museum voor moderne en hedendaagse kunst en het architectuurcentrum CIVA zullen worden ondergebracht. Ook wordt het een cruciale plek in de ontwikkeling van de kanaalzone.

Gevelinzicht werkt op de bestaande gevels en daken van de Citroëngarage. We ontwikkelen de principedetails en zullen ook input leveren voor de technische beschrijvingen in het aanbestedingsdossier.

bottom of page